Půjčka 20000 ihned na účet

Půjčku 20000 Kč můžeme zařadit do kategorie menších až středně velkých půjček. Je v nabídce bank i nebankovních společností a jednotlivé nabídky se svými parametry mohou poměrně výrazně lišit. Ne každý, kdo si potřebuje půjčit, může prokázat výši svých příjmů. Pokud je Váš příjem nízký nebo jej nelze doložit, bude pro Vás možným řešením půjčka 20000 bez doložení příjmů a bez registru. Na tyto úvěry se specializují některé nebankovní společnosti, za všechny jmenujme například společnost Provident.


Bez doložení příjmu a bez registru

V situaci, kdy si potřebujete půjčit peníze, bývá rychlost mnohdy rozhodujícím faktorem. Čekat několik dnů na vyřízení půjčky si může dovolit jen málokdo. Rychlé půjčky můžeme opět najít v nabídce nebankovních společností. Možností je také požádat o půjčku soukromého investora – to je ovšem způsob, který nelze příliš doporučit – rizika půjček od soukromníků jsou vysoká.


O tom zda Vám bude půjčka schválena či nikoliv nerozhoduje jen příjem a registry, jde především o Vaši celkovou bonitu a úvěruschopnost. nedostatečný příjem, či záznam v registru tedy nutně nemusí znamenat neschválení půjčky.

Bankovní půjčka do 20000

Klasické bankovní půjčky na cokoliv jsou udělovány zpravidla až od výše 30 tisíc Kč. Pro získání bankovní půjčky do 20000 Kč lze využít například bankovní kreditní kartu nebo kontokorent k běžnému účtu. Pokud máte alespoň minimální pravidelné příjmy, získat úvěrový limit 20 tisíc na kreditní nebo debetní kartě by nemělo představovat větší problém. S kreditní kartou pak máte peníze k dispozici kdykoliv a na cokoliv.

Publikováno: 5.9.2012

Sialini
(c) 2024 SIALINI, spol. s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Půjčky-V-Akci.cz | O nás | Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Neposkytujeme půjčky